Actueel

Abonneer je op de Jonosh nieuwsbrief, klik hier!

 • Programma vanaf september 2023

  Rectificatie: Jonosh the Gathering vind niet plaats in september.


 • Jaarvergadering

  🌴🌅 De vakantie is voorbij en de dagen worden weer korter, gatver wat moet je daar nou weer mee? Het valt ook allemaal niet mee, wij begrijpen je en waarderen alles wat je doet. Vooral jouw stem tijdens onze jaarlijkse ledenvergadering! 🗳️

  📢 Zet het alvast in je agenda: op vrijdag 22 september komen we bijeen! Het moment waarop jij het bestuur flink aan de tand mag voelen, al je prangende vragen kunt stellen, nieuwe bestuursleden kunt kiezen én natuurlijk genieten van een verfrissende Dommelsch. 🍻

  👥 Jouw aanwezigheid maakt het verschil! Dus kom langs, laat je stem horen en deel gezellig een moment met medeleden. Tot de 22e! 🗓️✨


 • Kermis programma

  Nog maar een paar uurtjes en dan is het los: op de kermis én in Jonosh! We hebben het programma van dit weekend definitief gemaakt. Dit is wat je dit weekend kunt verwachten:

  Vrijdagavond starten we rustig aan met onze resident DJ G-Spot die voor jou de lekkerste en vooral ook foute hitjes zal draaien.

  Zaterdag hebben we twee ontzettend vette bands: Seven Thirty en White Boy Wasted.

  Zondag komen Real Farmer en Kalaallit Nunaat stralen op ons podium.

  En maandag, voor alle die-hards: Mono Kids en SØWT.

  Entree is gratis, dus viva vatte.


 • Uitslag de Weg naar Misty Fields

  Wat een dag hebben we gehad, en wat een bands! Allereerst bedankt aan iedereen die zich heeft aangemeld voor en heeft meegedaan aan De Weg Naar Misty Fields. Ook hartelijk bedankt aan iedereen die aanwezig was en er samen met ons een feestje van heeft gemaakt.

  Helaas kunnen er maar 3 acts tot de top 3 behoren, en dat zijn geworden (tromgeroffel):

  1. Misprint
  2. Aris & Sloan
  3. Oh Hazar

  Misprint zal op zondag 10 september om 13.00 het bospodium openen op Misty Fields 2023.

  Aris & Sloan en Oh Hazar zullen met een knaller het nieuwe seizoen van ons eigen OJC Jonosh gaan openen in september 2023! De precieze datum voor deze avond volgt zo snel mogelijk.


 • Heusden Kermis @ Jonosh

  Ja hoor het is weer tijd voor “Heusden Kermis”

  Hier hoort natuurlijk ook een mooi en passend programma bij. Om na het onveilig maken van de botsauto’s en het grijpen van knuffels extra te genieten met een koude Dommelsch in de hand.

  De vrijdag zullen we kunnen dansen en mee zingen op de beste foute hitjes door Jonosh eigen DJ G-Spot.

  Op de zaterdag hebben we het genoegen om te genieten van de klanken van: Seven Thirty en White Boy Wasted.

  De zondag valt deze eer op Kalaallit Nunaat.

  En zelfs maandag komt er een toffe band genaamd SØWT!

  Dit kan dus niks anders worden dan een top weekend!


 • De weg naar Misty Fields

  De weg naar Misty Fields is eindelijk terug en wat hebben we het gemist! Op zaterdag 27 mei barst de competitie los met meer dan 10 geweldige bands. Ze strijden allemaal om dat ene fel begeerde plekje op Misty Fields, wat betekent dat je de hele dag kunt genieten van fantastische optredens. Traditiegetrouw is de toegang gratis! Dus kom genieten van de muziek, de sfeer en de beste opwarmer van het echte werk. Dit is de weg naar Misty Fields. Mis het niet!

  TIMETABLE

  14:00 Doors
  14:40 New Bliss
  15:20 Heath
  16:00 Arthleftis
  16:40 Wivern
  17:20 Aris & Sloan
  18:20 Misprint
  19:00 Oh Hazar
  19:40 Alverman
  20:20 Outahead
  21:00 Smoking Alaska
  21:40 SNELBOOT
  22:20 Yakoeza


 • JONOSH presents: SWELL + TigerKnife + Cold Grip

  Leden €5
  Niet-leden €7,50
  Doors: 20:00
  Show: 21:00


  SWELL is een 4-piece hardcore band uit Tilburg. De band creëert een groove-georiënteerde stijl van hardcore die wordt gemengd met snelle riffs, zware breaks en screams gecombineerd met melodieuze vocals. Vanaf 2020 hebben ze zich gefocust op het creëren van hun eigen unieke type hardcore waar je niet stil op blijft staan. De band heeft in 2021 een demo single uitgebracht genaamd “Dying Kiss” en hun debuut EP “Mercy Never Wanted Me” in 2022. SWELL werkt samen met Stay True Bookings en heeft meerdere shows gespeeld met bands als One Step Closer, Sunami en Magnitude. In 2022 deed SWELL als Never Mind The Hype talent mee aan Popronde en speelde shows door heel Nederland.

  TIGERKNIFE is een Rotterdamse hardcore-/metalband, opgericht in 2019. Groovy riffs en beu-
  kende breakdowns versterkt door herkenbare lyrics: een TIGERKNIFE show zit vol dynamiek en barst van de energie!

  Cold Grip
  Raw and melodic, that’s how they would describe their sound. They went through a lot of
  changes, both band-wise and in their lives. Cold Grip is the soundtrack to their personal
  struggles and how they keep trying to overcome them daily. They want to share our journey
  to make us all feel less lonely in this world that often seems like a cold place.


 • Jonosh presents Lucifest I: Luciver Rising

  In samenwerking met Hooded Priest presenteert Jonosh Lucifest I: Luciver Rising. Een avond vol doom metal op 8 april 2023.

  Dear friends,

  In honor and remembrance of the passing of Luce Vee we present to you Lucifest I: Luciver Rising!

  Luce’s other bands Witchsmeller Pursuivant, King Heavy and VIIHB will enter the stage again, together with our friends Iron Void (UK) for a heavy day of doom….

  You are invited to join us…

  Voor €10 verzeker jezelf van een avond vol doom, koop jouw ticket hier!


 • Jonosh presents: TECHNOSH

  De nacht valt over het pittoreske Heusden. Het kasteel dompelt haar omgeving in schaduwen. De lokale Spar is al enkele uren dicht en er valt een rust over het plein, maar dan…

  TECHNOSH! De deuren van Jonosh blazen op 24 maart omver voor een heuze avond vol ontzettend hard gebeuk! Met flinke BPMs wordt jouw hartslag omhoog gepompt, de lage basstonen verplaatsen jouw organen en met rook en licht wordt je verblindt zodat er maar één ding overblijft: audiofiele euforie.

  Onze resident DJs verzorgen een non-stop flow van knalwerk waar jouw oren wel naar smachten en dat betekend simpelweg genieten!

  Om 20:00 uur zullen de eerste platen draaien en vanaf dan gaat het tempo en het volume consistent hard. Deze avond ga je niet missen en dat hoeft ook niet want de entree is gratis. Heengaan, losgaan!


 • Alternative + Cantus

  Alternative Cantus

  Zing en zuip mee met je favorite Jonoshklassiekers. In het verlengde van de alternative die om 20.00 begint is er ‘s middags ook een alternative cantus waar iedereen meezingt met hits als ‘true survivor’, ‘kiss from a rose’, ‘ik ben een dj’ en nog veel meer. Net als bij een echte cantus zullen er ludieke opdrachten door de jury worden uitgedeeld aan de mensen die opvallen tijdens het zingen van de nummers.

  De Cantus duurt van 15:00 tot 17:00.

  De zaal is al om 14:00 open.

  Gratis entree, maar let wel op, te laat komen is direct een opdracht.

  Voor de cantus is een speciale aanbieding: 10 bier of frisdrank voor €17,50.