Actueel

 • Jonosh presents Lucifest I: Luciver Rising

  In samenwerking met Hooded Priest presenteert Jonosh Lucifest I: Luciver Rising. Een avond vol doom metal op 8 april 2023.

  Dear friends,

  In honor and remembrance of the passing of Luce Vee we present to you Lucifest I: Luciver Rising!

  Luce’s other bands Witchsmeller Pursuivant, King Heavy and VIIHB will enter the stage again, together with our friends Iron Void (UK) for a heavy day of doom….

  You are invited to join us…

  Voor €10 verzeker jezelf van een avond vol doom, koop jouw ticket hier!


 • Jonosh presents: TECHNOSH

  De nacht valt over het pittoreske Heusden. Het kasteel dompelt haar omgeving in schaduwen. De lokale Spar is al enkele uren dicht en er valt een rust over het plein, maar dan…

  TECHNOSH! De deuren van Jonosh blazen op 24 maart omver voor een heuze avond vol ontzettend hard gebeuk! Met flinke BPMs wordt jouw hartslag omhoog gepompt, de lage basstonen verplaatsen jouw organen en met rook en licht wordt je verblindt zodat er maar één ding overblijft: audiofiele euforie.

  Onze resident DJs verzorgen een non-stop flow van knalwerk waar jouw oren wel naar smachten en dat betekend simpelweg genieten!

  Om 20:00 uur zullen de eerste platen draaien en vanaf dan gaat het tempo en het volume consistent hard. Deze avond ga je niet missen en dat hoeft ook niet want de entree is gratis. Heengaan, losgaan!


 • Alternative + Cantus

  Alternative Cantus

  Zing en zuip mee met je favorite Jonoshklassiekers. In het verlengde van de alternative die om 20.00 begint is er ‘s middags ook een alternative cantus waar iedereen meezingt met hits als ‘true survivor’, ‘kiss from a rose’, ‘ik ben een dj’ en nog veel meer. Net als bij een echte cantus zullen er ludieke opdrachten door de jury worden uitgedeeld aan de mensen die opvallen tijdens het zingen van de nummers.

  De Cantus duurt van 15:00 tot 17:00.

  De zaal is al om 14:00 open.

  Gratis entree, maar let wel op, te laat komen is direct een opdracht.

  Voor de cantus is een speciale aanbieding: 10 bier of frisdrank voor €17,50.


 • REMINDER: Magic Tom & Yuri – Down the Lol Hole

  Volgende week vrijdag (20 januari) is het dan zo ver!!! We kunnen er eigenlijk niet meer op wachten. Maar als troost kijken we naar onze online tickets en zijn we vol hoge verwachtingen, want een ding is zeker: Magic Tom & Yuri gaan ons niet teleurstellen. Wacht heb jij nog geen ticket!!!??? Snel kopen met onderstaande link!

  🎟️ KOOP JE TICKETS HIER – €10 voorverkoop! €12,50 deurprijs.

  LUISTER EENS EVENTJES MENSEN. Wij zijn Magic Tom & Yuri. Waanzinnige goochelaars, maar we doen ook muziek en dans iedereen de bek laten houden. Wijhebben eventjes snikkelziek onze schouders eronder gezet om een nieuwe show te maken, en dan heb je ook echt wel wat! TUUTELETUU WAT EEN VET DING. Die nieuwe show bedoel ik dan. Heb je er nou ook al zo dik vet zin in? Kom dan maar eventjes gauw naar die nieuwe show en dan hebben we het nergens meer over. Doei! Groetjes Magic Tom & Yuri


 • PUBQUIZ 2022 UITDEELRONDE 1: AI AI AI WAT MOOI

  AFBEELDING 1


  AFBEELDING 2


  AFBEELDING 3


  AFBEELDING 4


  AFBEELDING 5


  AFBEELDING 6


  AFBEELDING 7


  AFBEELDING 8


  AFBEELDING 9


  AFBEELDING 10


 • Oud op Nieuw thema bekend!

  Het is weer tijd voor een ouderwetse Oud op Nieuw in het kers(t)vers verbouwde OJC Jonosh! Op zaterdag 31 december vliegen bij ons om 20.00 de deuren van de balzaal weer open, want er mag weer gedanst worden. Tijdens Goth & Glamour gaan we tot in de vroege uurtjes door, zelfs al moeten we aan de zwarte koffie. Kostuums zijn niet verplicht, maar wel aangemoedigd en misschien zelfs wel beloond. Hoe dan ook, we maken er gothverdomme een feestje van!

  Niet alleen Oud op Nieuw vier je dit jaar in Jonosh, we hebben een hele kerstweek vol leuke evenementen waar je bij wilt zijn: bieren, de pubquiz, karaoke, en nog veel meer. Dat beloofd wat. Kijk snel bij Events zodat je helemaal op de hoogte bent!


 • JONOSH presents: Magic Tom & Yuri – Down the Lol Hole

  Op vrijdag 20 januari 2023 komen onze geliefde vrienden Tom en Yuri van de geweldige act Magic Tom & Yuri met een bizarre nieuwe show Jonosh onveilig maken. Dit is wat ze er zelf over hebben te zeggen:

  LUISTER EENS EVENTJES MENSEN. Wij zijn Magic Tom & Yuri. Waanzinnige goochelaars, maar we doen ook muziek en dans iedereen de bek laten houden. Wijhebben eventjes snikkelziek onze schouders eronder gezet om een nieuwe show te maken, en dan heb je ook echt wel wat! TUUTELETUU WAT EEN VET DING. Die nieuwe show bedoel ik dan. Heb je er nou ook al zo dik vet zin in? Kom dan maar eventjes gauw naar die nieuwe show en dan hebben we het nergens meer over. Doei! Groetjes Magic Tom & Yuri

  Wrijf maar in de handjes, want hier wil je bij zijn! Koop je ticket(s) nu!

  🎟️ KOOP JE TICKETS HIER – €10 voorverkoop! €12,50 deurprijs.


  Website: http://www.magictomenyuri.nl/
  Instagram: https://www.instagram.com/magictomenyuri/
  Facebook: https://www.facebook.com/magictomenyuri
  YouTube: youtube.com/@magictomenyuri
  Tiktok: @magictomenyuri


 • Inschrijving Pubquiz geopend

  Over vier weken is het zo ver: de kennisquiz der kennisquiz, de vragenlijst waar elke Slimste Mens aan mee wilt doen en als Einstein nog zou leven was hij zeker van de partij. We hebben het natuurlijk over de Jonosh Kerstweek 2022 PUBQUIZ! 🧠

  👉 Inschrijvingen zijn vanaf nu geopend via de volgende link: https://forms.gle/7EPodFzFVbyUNaGp6 👈

  PS: elk team bestaat uit vier leden, niet meer en niet minder dus verzamel die knarsende, knirsperige koppies zodat jullie er dit jaar met de prijs vandoor gaan.

  Denk je nou bij jezelf waar hebben ze het over, check even Jonosh.nl/events want daar vind je alle informatie over de Jonosh kerstweek. De pubquiz is op woensdag 28 december dus klieder dat maar vast in je agenda 📅

  ‼️ De inschrijving sluit na 27 december 23:59 uur.


 • Kerstweek

  Het begint de laatste tijd weer goed koud te worden. Daarom dachten wij: “Waarmee kunnen we iedereen weer eens goed opwarmen?” DE KERSTGEDACHTE NATUURLIJK!. Maar dan bedoelen we wel de echte Jonosh kerstgedachte! We hebben voor dit jaar de kerstweek weer goed volgepland. Kom samen met ons naar de Jonosh top 200 luisteren, zelf onze favoriete nummers door een microfoon schreeuwen, onze algemene kennis testen met de Pubquiz en samen goed feesten met Oud op Nieuw. Ik zou zeggen: zoek alvast je foute kerst trui in de kast, stuur je lijstje voor de top 200 door en tot dan!

  Meer informatie vind je onder Events! Volhouwe!!!


 • UPDATE! CYMBALINE + MOUSELAB

  De bandavond gaat niet meer door (lees hieronder waarom), maar onze resident DJ Loet neemt de avond over. We zijn geopend vanaf 20:00 uur, dus kom gezellig langs voor een drankje, een djensje en om er toch nog wat van te maken vanavond!

  Eerder vandaag meldden we dat Cymbaline ziek thuis zit. In overleg met hen en MouseLab is besloten om deze bandavond te verplaatsen naar een andere datum. We vinden dit erg jammer, maar tegelijkertijd willen we de beste bandavond neerzetten: zowel voor het publiek als voor de bands die bij ons optreden. Dat betekend dat er vanavond geen optredens zullen zijn in Jonosh, maar het betekend ook dat onze programmering op volle toeren draait om zowel Cymbaline als MouseLab in de nabije toekomst in Jonosh te krijgen!

  Bedankt voor jullie begrip en tot vanavond! 💪

  Vanavond heeft twee wijzigingen: (1) Cymbaline is vanwege ziekte verhinderd en – om deze reden – (2) kun je vanavond gratis genieten van MouseLab. Lees verder voor meer informatie!


  Helaas moeten we mededelen dat Cymbaline vanwege ziekte zijn verhinderd om vanavond op het mooie Jonosh podium op te treden. Door overmacht van de situatie kan het duo hun melancholische underground sound niet ten gehore brengen, maar niet getreurd: ze zullen zeker in de toekomst bij ons op de planken verschijnen. Voor nu: beterschap!

  Mocht je nou denken: hè, daar gaan mijn plannen voor de avond. Dan zeggen wij: zeker niet! We hebben met het bestuur besloten vanavond de entreeprijs weg te laten. Dat betekend dat jij gratis kunt komen genieten van het toffe MouseLab! Zij komen je vermaken met een heerlijke experimentele soundscapes: een unieke combinatie van trip-hop, jazz, rock en ambient-noise, zorgt voor een muzikale beleving om niet snel te vergeten.

  Check MouseLab op Instagram en dan zien wij jou vanavond!

  MouseLab