Actueel

Abonneer je op de Jonosh nieuwsbrief, klik hier!

 • Jonosh presents: Windup space + Summersile

  Windup Space:

  Windup Space staat bekend om hun melodische alternatieve gitaarrock en hun oprechte,
  emotioneel geladen songs. Strakke producties, sterke zanglijnen en bakken vol energie,
  maar de openhartigheid waarmee de band persoonlijke thema’s als eenzaamheid en
  mentale gezondheid behandelt is wat deze jongens pas echt bijzonder maakt. De band
  opende voor het Britse Gender Roles en het Nederlandse Beachdog, speelde de aftershow
  van KALEO in AFAS Live, was te zien op festivals als Misty Fields en Breda Barst, en
  schopte het in 2020 tot de selectie van de Popronde.
  Voor liefhebbers van: Biffy Clyro, Jimmy Eat World, Arcane Roots
  Facebook: https://www.facebook.com/windupspaceband
  Instagram: https://www.instagram.com/windupspaceband
  Website: https://windupspaceband.com
  Spotify: https://open.spotify.com/artist/4H2g3KaJp1Pxfy7wHmEtOb
  Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCO-ulTCUsqrjpSNPA4vkDYA

  Summersile:

  Over the past year, Summersile has hit significant milestones, including the ‘Sentimental Millennial Tour.’ ‘Tears of Love’ signifies a fresh chapter in their musical journey as Summersile teams up with White Russian Records, opening up new horizons.

  Founded in 2018 in Breda, The Netherlands, Summersile emerged from a crucible of creativity and personal struggles. Led by the visionary Nuno Fernandez, the band, comprised of talented individuals such as Sebastiaan Stam, Dennis Elders, and Lars Verdurmen, aspires to inspire audiences worldwide. 

  Known for their emotive lyrics and dynamic sound, Summersile has been making waves in the local music scene and has captured the attention of national media platforms such as 3FM, KINK FM, and 3voor12. They’ve also been a supporting act for pop-punk legends, Call It Off, and have shared stages with past POPRONDE contestants IVYVOX and GIRLSGIRLSGIRLS.


 • Technosh

  “De nacht valt over het pittoreske Heusden. Het kasteel dompelt haar omgeving in schaduwen. De lokale Spar is al enkele uren dicht en er valt een rust over het plein, maar dan…

   

  TECHNOSH! De deuren van Jonosh blazen op vrijdag 12 april omver voor een heuze avond vol ontzettend hard gebeuk! Met flinke BPMs wordt jouw hartslag omhoog gepompt, de lage basstonen verplaatsen jouw organen en met rook en licht wordt je verblindt zodat er maar één ding overlijft: audiofiele euforie.

   

  Onze DJs verzorgen een non-stop flow van knalwerk waar jouw oren wel naar smachten en dat betekend simpelweg genieten! Om 20:00 uur zullen de eerste platen draaien en vanaf dan gaat het tempo en het volume consistent hard en harder. Deze avond ga je niet missen en dat hoeft ook niet want de entree is gratis. Heengaan, losgaan!”

   

  P.S. dit jaar is er ruimte voor één nieuw aanstormend talent om de draaitafels over te nemen. Denk jij dat je het in je hebt om de 12e mee techno te draaien met onze DJ’s? Stuur dan een bericht naar technosh@jonosh.nl


 • Magic Tom & Yuri ZIJN Cool

  LUISTER EENS EVENTJES MENSEN. Wij zijn Magic Tom & Yuri. Waanzinnige goochelaars, maar we doen ook muziek en dans en iedereen de bek laten houden. Wij hebben eventjes snikkelziek onze schouders eronder gezet om een nieuwe show te maken, en dan heb je ook echt wel wat! TUUTELETUU WAT EEN VETDING. Die nieuwe show bedoel ik dan. Heb je er nou ook al zo dik vet zin in? Kom dan maar eventjes gauw naar die nieuwe show en dan hebben we het nergens meer over. Doei! Groetjes Magic Tom & Yuri

  Magische tickets vergaar je hier! https://shop.ticketbuy.nl/pVZv09ny/jonosh-presents-magic-tom-yuri-zijn-cool-try-out


 • Cantus + The Alternative!

  Zoals vorig jaar beginnen we in Jonosh de carnaval met de Cantus! Onder leiding van presentatoren Len en Loet zingen en zuipen we mee met je favorite Jonosh klassiekers. In het verlengde van The Alternative, die om 20.00 begint is er ‘s middags ook een Alternative Cantus. Net als bij een echte Cantus zullen er ludieke opdrachten door de jury worden uitgedeeld aan de mensen die opvallen tijdens het zingen van de nummers.

  Van 14:00 tot 17:00 uur.
  De zaal is al om 13:00 open.
  Gratis entree, maar let wel op, te laat komen is direct een opdracht!

  Voor de Cantus is een speciale aanbieding: 10 bier of frisdrank voor €17,50.

  THE ALTERNATIVE:
  Na het opwarmen tijdens de Cantus en even de tijd te hebben gehad om lekker wat te eten, gaan we verder met de vaste klassieker: The Alternative!

  Programma:
  21:00: Curselifter
  22:00: Low Life
  23:00: Everything Decays

  Van 20:00 tot 02:00 uur.


 • Kerstweek overzicht

  Vanaf 22 december tot en met 31 december kun jij weer genieten van de Jonosh Kerstweek! En dat betekend: genieten met elkaar!


 • Jonosh Top 200

  De zon die schijnt, de lucht is blauw. Maar je ligt nu in de veelte vroege ochtend met je snufferd in een berg sneeuw tandjes te tuffen. Dit allemaal omdat je zojuist onderuit bent gegaan met je kater en je fiets. Je vraagt je af waarom…. waarom doe ik me dit aan. Maar dan komt al snel weer het besef. Het is Jonosh top 200 tijd en dat wil je natuurlijk vanaf nummer 200 meemaken. Dus een tripje met een kater en met gevaar voor eigen leven is dan een kleine moeite. Eenmaal aangekomen met je bebloed gezicht en kapotte knie, is alle ellende snel vergeten wanneer het eerste nummer door de sieraden ten gehoren wordt gebracht. Je weet dat de dag van de beste 200 nummers is begonnen. Nog een bijkomend voordeel: Je twee ontbrekende voortanden zitten niet meer in de weg wanneer je het flesje Dommelsch aan je lippen zet. perfecter wordt het niet.

  Stemmen:
  Ik kan wel weer slap gaan zeveren over een 2853 bladzijde tellend regelboek, maar volgens mijn laatste info heeft dat boek nooit daadwerkelijk bestaan. Dat wil uiteraard niet zeggen dat het er nooit gaat komen, al schat ik die kans ook niet heel hoog in. Een 14 uur durende film met de complete uitleg over de top 200 bestaat er wel, al is deze, zoals Jonosh dat zo mooi kan zeggen, misplaatst. Kortom niemand weet waar die film is gebleven. Wat ik wel weet is hoe je moet stemmen en die regels zijn als volgt.
  DE REGELS VOOR HET STEMMEN:
  Vanaf heden kun je stemmen voor de Jonosh top 200.
  • Leden mogen hun favoriete top 100 invullen waar 1 artiest maximaal 2 keer in voor mag komen, De top 20 van deze lijst zal worden meegeteld voor de Jonosh top 200. Maar 20 nummers insturen mag dus ook aangezien met de overige 80 nummers gewoon gedopeneerd worden in de prullemand.
  • Voor Niet-leden is dezelfde regel van toepassing alleen telt bij de Niet-Leden alleen de top 10 mee.
  • Stem lijsten vul je als volgt in:
  1. Artiest – Nummer
  2. Artiest – nummer
  3. Artiest – nummer
  4. Artiest – nummer, enz.
  De volgorde is belangrijk, dus zet jouw nummer 1 ook daadwerkelijk op 1.
  • Stemmen kun je ingevuld insturen naar Nihielz@gmail.com of een privéberichtje naar Nihielz Verstappen, Wil je jou top 20/10 op papier inleveren bij de betreffende meneer Nihielz, dan mag dat uiteraard ook. Als je dan ook nog een duidelijk handschrift hebt wordt jouw top 20/10 gewoon meegeteld. Zo niet dan beland de complete lijst in de eerder genoemde prullemand.
  • Hoe sneller je jouw top inlevert hoe meer punten dit oplevert, dus wees er snel bij.
  • De uiterlijke inlever datum is donderdag 20 december 2023 om 23:59 uur.


 • Pubquiz inschrijving geopend!

  💕 Beste Jonoshganger(s) of op andere wijze geïnteresseerde(n),

  🧠 Het is bijna zo wijd: de Jonosh Pubquiz! Op donderdag 28 december mag jij weer met drie van jouw meest pientere vrinden het gans avonduur demonstreren de graad van kwantiteit der feitelijkheid dat in die straffe hersenpannen schuil gaat. Maar voordat jouw gezelschap de overwinning kan kapen, is een registratie van ploeg en mededingers uiterst significant. Welzalig! Dat kan vanaf nu!

  ✍️ Schrijf jouw team en gegadigden in via onderstaand formulier zodat jullie verzekerd zijn van deelname! Inschrijving sluit op woensdag 27 december.

  ☢️ LET OP: voor deelname heb je een team van precies vier genieën nodig.

  🏆 Natuurlijk gaat de winnaar niet met lege handen (of buikjes) naar huis.

  🔗 Klik hier om het inschrijfformulier te openen!


 • Programma vanaf september 2023

  Rectificatie: Jonosh the Gathering vind niet plaats in september.


 • Jaarvergadering

  🌴🌅 De vakantie is voorbij en de dagen worden weer korter, gatver wat moet je daar nou weer mee? Het valt ook allemaal niet mee, wij begrijpen je en waarderen alles wat je doet. Vooral jouw stem tijdens onze jaarlijkse ledenvergadering! 🗳️

  📢 Zet het alvast in je agenda: op vrijdag 22 september komen we bijeen! Het moment waarop jij het bestuur flink aan de tand mag voelen, al je prangende vragen kunt stellen, nieuwe bestuursleden kunt kiezen én natuurlijk genieten van een verfrissende Dommelsch. 🍻

  👥 Jouw aanwezigheid maakt het verschil! Dus kom langs, laat je stem horen en deel gezellig een moment met medeleden. Tot de 22e! 🗓️✨


 • Kermis programma

  Nog maar een paar uurtjes en dan is het los: op de kermis én in Jonosh! We hebben het programma van dit weekend definitief gemaakt. Dit is wat je dit weekend kunt verwachten:

  Vrijdagavond starten we rustig aan met onze resident DJ G-Spot die voor jou de lekkerste en vooral ook foute hitjes zal draaien.

  Zaterdag hebben we twee ontzettend vette bands: Seven Thirty en White Boy Wasted.

  Zondag komen Real Farmer en Kalaallit Nunaat stralen op ons podium.

  En maandag, voor alle die-hards: Mono Kids en SØWT.

  Entree is gratis, dus viva vatte.