Actueel

 • Inschrijving Pubquiz geopend

  Over vier weken is het zo ver: de kennisquiz der kennisquiz, de vragenlijst waar elke Slimste Mens aan mee wilt doen en als Einstein nog zou leven was hij zeker van de partij. We hebben het natuurlijk over de Jonosh Kerstweek 2022 PUBQUIZ! 🧠

  👉 Inschrijvingen zijn vanaf nu geopend via de volgende link: https://forms.gle/7EPodFzFVbyUNaGp6 👈

  PS: elk team bestaat uit vier leden, niet meer en niet minder dus verzamel die knarsende, knirsperige koppies zodat jullie er dit jaar met de prijs vandoor gaan.

  Denk je nou bij jezelf waar hebben ze het over, check even Jonosh.nl/events want daar vind je alle informatie over de Jonosh kerstweek. De pubquiz is op woensdag 28 december dus klieder dat maar vast in je agenda 📅

  ‼️ De inschrijving sluit na 27 december 23:59 uur.


 • Kerstweek

  Het begint de laatste tijd weer goed koud te worden. Daarom dachten wij: “Waarmee kunnen we iedereen weer eens goed opwarmen?” DE KERSTGEDACHTE NATUURLIJK!. Maar dan bedoelen we wel de echte Jonosh kerstgedachte! We hebben voor dit jaar de kerstweek weer goed volgepland. Kom samen met ons naar de Jonosh top 200 luisteren, zelf onze favoriete nummers door een microfoon schreeuwen, onze algemene kennis testen met de Pubquiz en samen goed feesten met Oud op Nieuw. Ik zou zeggen: zoek alvast je foute kerst trui in de kast, stuur je lijstje voor de top 200 door en tot dan!

  Meer informatie vind je onder Events! Volhouwe!!!


 • UPDATE! CYMBALINE + MOUSELAB

  De bandavond gaat niet meer door (lees hieronder waarom), maar onze resident DJ Loet neemt de avond over. We zijn geopend vanaf 20:00 uur, dus kom gezellig langs voor een drankje, een djensje en om er toch nog wat van te maken vanavond!

  Eerder vandaag meldden we dat Cymbaline ziek thuis zit. In overleg met hen en MouseLab is besloten om deze bandavond te verplaatsen naar een andere datum. We vinden dit erg jammer, maar tegelijkertijd willen we de beste bandavond neerzetten: zowel voor het publiek als voor de bands die bij ons optreden. Dat betekend dat er vanavond geen optredens zullen zijn in Jonosh, maar het betekend ook dat onze programmering op volle toeren draait om zowel Cymbaline als MouseLab in de nabije toekomst in Jonosh te krijgen!

  Bedankt voor jullie begrip en tot vanavond! 💪

  Vanavond heeft twee wijzigingen: (1) Cymbaline is vanwege ziekte verhinderd en – om deze reden – (2) kun je vanavond gratis genieten van MouseLab. Lees verder voor meer informatie!


  Helaas moeten we mededelen dat Cymbaline vanwege ziekte zijn verhinderd om vanavond op het mooie Jonosh podium op te treden. Door overmacht van de situatie kan het duo hun melancholische underground sound niet ten gehore brengen, maar niet getreurd: ze zullen zeker in de toekomst bij ons op de planken verschijnen. Voor nu: beterschap!

  Mocht je nou denken: hè, daar gaan mijn plannen voor de avond. Dan zeggen wij: zeker niet! We hebben met het bestuur besloten vanavond de entreeprijs weg te laten. Dat betekend dat jij gratis kunt komen genieten van het toffe MouseLab! Zij komen je vermaken met een heerlijke experimentele soundscapes: een unieke combinatie van trip-hop, jazz, rock en ambient-noise, zorgt voor een muzikale beleving om niet snel te vergeten.

  Check MouseLab op Instagram en dan zien wij jou vanavond!

  MouseLab

 • NixNewz Arcade Hal

  Op 26 november duiken we in de tijdmachine en gaan we op bezoek in het Amerikaanse stadje Hawkins in 1984, waar zich nogal wat Strange Things afspelen!

  We gaan op bezoek in de Arcade Hal, waar je gratis kunt spelen op een aantal vette games! Ben jij de allerbeste in Flipperen, Streetfighter of is Guitar Hero meer jouw ding? Je kunt ze allemaal spelen. Of ben je meer van de moderne games? Wij hebben ze! Ook als je niet zo goed bent in gamen maar wel zin hebt in een supergezellige avond bij NixNewz, zien we je graag in onze Arcade Hal.

  NexNewz is voor alle leerlingen van de middelbare school en niet alleen de toegang voor deze avond is gratis, de games kun je ook allemaal gratis spelen!

  Onze Arcade Hal is te vinden in OJC Jonosh in Asten-Heusden en de avond start om 20:00 uur en zal eindigen om 23:00 uur. Uiteraard kun je gewoon fris bestellen aan de bar. Alcohol wordt niet geschonken.

  Roep je (oud) klasgenoten op en kom naar Jonosh voor een gezellige avond, want dit wil je niet missen!

  🧑🏽‍🤝‍🧑🏻 Alle middelbare scholieren
  📅 Zaterdag 26 november 2022
  🕗 20:00 tot 23:00 uur
  🗺️ OJC Jonosh, Vorstermansplein 10, Asten-Heusden
  💶 Gratis entree, gratis spelen arcade machines!

  #jonoshnixnewz


 • Jonosh Kerstweek 2022 🎄 Jonosh top 200

  Daar zit je dan, op je fiets in de vroege ochtendgloren. Je vraagt je af waarom…. waarom doe ik me dit aan. Dit heb ik in jaren niet gedaan. Maar dan komt al snel weer het besef. Het is top 200 tijd en ditmaal niet thuis op de bank al kijkend naar rare mensen die door een microfoon liggen te zeveren. nee, dit keer weer gewoon in Jonosh. en om 200 nummers op een dag aan te horen zal je toch vroeg in Jonosh moeten arriveren. Eenmaal aangekomen is alle ellende vergeten wanneer het eerste nummer door de sieraden ten gehoren wordt gebracht. Je weet dat de dag van de beste 200 nummers is begonnen.

  Ik kan wel weer slap gaan zeveren over een 2053 bladzijde tellend regelboek, maar volgens mijn laatste info heeft dat boek nooit daadwerkelijk bestaan. Dat wil uiteraard niet zeggen dat het er nooit gaat komen, al schat ik die kans ook niet heel hoog in. Een 14 uur durende film met de complete uitleg over de top 200 bestaat er wel, al is deze, zoals Jonosh dat zo mooi kan zeggen, misplaatst. Kortom niemand weet waar die film is gebleven. Wat ik wel weet is hoe je moet stemmen en die regels zijn als volgt.

  De regels voor het stemmen

  Vanaf heden kun je stemmen voor de Jonosh top 200.
  • Leden mogen hun favoriete top 100 invullen waar 1 artiest maximaal 2 keer in voor mag komen, De top 20 van deze lijst zal worden meegeteld voor de Jonosh top 200. Maar 20 nummers insturen mag dus ook aangezien met de overige 80 nummers gewoon gedopeneerd worden in de prullemand.
  • Voor Niet-leden is dezelfde regel van toepassing alleen telt bij de Niet-Leden alleen de top 10 mee.
  • Stem lijsten vul je als volgt in:
  1. Artiest – Nummer
  2. Artiest – nummer
  3. Artiest – nummer
  4. Artiest – nummer, enz.
  De volgorde is belangrijk, dus zet jouw nummer 1 ook daadwerkelijk op 1.

  Jouw top opsturen

  • Stemmen kun je ingevuld insturen naar Nihielz@gmail.com of een privéberichtje naar Nihielz Verstappen. Wil je jouw top 20/10 op papier inleveren bij de betreffende meneer Nihielz, dan mag dat uiteraard ook. Als je dan ook nog een duidelijk handschrift hebt wordt jouw top 20/10 gewoon meegeteld. Zo niet dan beland de complete lijst in de eerder genoemde prullemand.
  • Hoe sneller je jouw top inlevert hoe meer punten dit oplevert, dus wees er snel bij.
  • De uiterlijke inlever datum is zondag 18 december 2022.

  Facebook event: https://www.facebook.com/events/1139548830099924/


 • JONOSH 50 JAAR!

  Na twee jaar wachten is het eindelijk zo ver! Dit weekend vieren we het 50 jarig jubileum van het mooiste plekje in de Peel: OJC Jonosh! Lees in deze post in het kort wat er dit weekend allemaal op de planning staat.

  Vrijdag de 28e openen we op vertrouwde wijze om 20:00 uur. We hebben deze avond drie toffe bands op het programma staan: De Stekkers, The Glücks en Asbest Boys. Zij mogen dit mooie weekend knallend aftrappen.

  Zaterdag de 29e ben je welkom vanaf 13:00 uur. Maar liefst 7 bands gaan ons mooie podium bestijgen: Switched Off, Free Dust, Speed Queen, Throwing Bricks, The Super Soakers, Afterpartees en Dyatlov. De eerste band begint om 16:00 uur. Daarnaast is er om 18:00 uur een frietkar zodat je met een gevulde maag de avond in kunt gaan.

  Zondag 30 oktober zijn we ook weer om 13:00 uur open en deze middag staat de Jonosh reünie op het programma. Ook vandaag drie bandjes: Duffhues, Rex en Temple Fang! Om 18:00 uur kun je bij onze eigen Marjon heerlijke broodjes en soep halen.

  Maar bovenal gaan we het samen ontzettend gezellig hebben, terugblikken op al die mooie decennia aan Jonosh geschiedenis. Oud voorzitters komen langs, we kijken naar films en beeld van vruuger en halen mooie herinneringen op.

  We kijken er naar uit om jullie – oude, jonge, nieuwe en (on)bekenden – weer te zien. Wees welkom, voel je thuis en laten we er samen een prachtig weekend van maken.


 • Friet en broodjes

  Het jubileumweekend is goed gevuld: vrijdagavond kun je de hele avond genieten van bandjes en ook zaterdag en zondag staat het podium bomvol. Naast prachtige muziek, een gezellige sfeer en lekker drinken is het natuurlijk ook belangrijk om te eten! En ook dat gaat dit weekend goed komen.

  Op zaterdag komt er tussen 18:00 en 20:00 uur frietkar langs. Daar kunnen jullie de allerlekkerste puntzakken en snacks bestellen en dat allemaal voor een mooi rond bedrag zoals we dat in Jonosh gewend zijn. Bij de frietkar kun je zowel contant als met de pin betalen, dus mocht je de contanten voor de rest van de avond willen bewaren kun je hier altijd terugvallen op je pinpas.

  Op zondag verzorgt niemand minder dan onze eigen Marjon voor heerlijke broodjes en soep. Om 18:00 uur kun je met je laatste euro’s bij haar aankloppen. Na zo’n lang weekend je best doen wordt dat gegarandeerd genieten, maar ook natuurlijk even weer krachtvoer binnen krijgen om de zondagavond te genieten van de gezelligheid en de muziek.

  Bang dat je jouw favoriete band gaat missen? Er is genoeg tijd om te genieten van zowel muziek als eten. Kijk daarvoor even op de timetables via www.jonosh.nl/50jaar.


 • Timetables Jonosh 50 jaar

  Het jubileum weekend is over slechts enkele dagen en we hebben veel leuks voor jullie in petto. Wellicht heb je het al op de Jonosh 50 jaar event pagina gezien maar de timetables zijn bekend. Geloof ons: daar moet je bij zijn! Check hieronder hoe jouw weekend eruit gaat zien. Tot dan!


 • Vrijdag 21 oktober gesloten

  Jonosh is vrijdag 21 oktober 2022 gesloten i.v.m. de vergadering van de Peelvreujters en voorbereidingen voor Jonosh 50 jarig bestaan. Meer weten over ons jubileumfeest? Check www.jonosh.nl/50jaar! We zien jullie allemaal graag een week later, tot dan!


 • Dit was Jonosh in Space

  Vrijdag 16 september 2022 was Jonosh een avond compleet niet op Aarde, maar zweefde we door het oneindige: de Ruimte! Beleef het opnieuw of besef waarom je er toch écht bij had moeten zijn want deze avond was een complete gekte: niet alleen vanwege de glimmende outfits van de Jonoshgangers, maar ook omdat Staatseinde ons lanceerde naar de stratosfeer (en daar voorbij).

  Foto’s door Rob Geboers.