Friet en broodjes

Het jubileumweekend is goed gevuld: vrijdagavond kun je de hele avond genieten van bandjes en ook zaterdag en zondag staat het podium bomvol. Naast prachtige muziek, een gezellige sfeer en lekker drinken is het natuurlijk ook belangrijk om te eten! En ook dat gaat dit weekend goed komen.

Op zaterdag komt er tussen 18:00 en 20:00 uur frietkar langs. Daar kunnen jullie de allerlekkerste puntzakken en snacks bestellen en dat allemaal voor een mooi rond bedrag zoals we dat in Jonosh gewend zijn. Bij de frietkar kun je zowel contant als met de pin betalen, dus mocht je de contanten voor de rest van de avond willen bewaren kun je hier altijd terugvallen op je pinpas.

Op zondag verzorgt niemand minder dan onze eigen Marjon voor heerlijke broodjes en soep. Om 18:00 uur kun je met je laatste euro’s bij haar aankloppen. Na zo’n lang weekend je best doen wordt dat gegarandeerd genieten, maar ook natuurlijk even weer krachtvoer binnen krijgen om de zondagavond te genieten van de gezelligheid en de muziek.

Bang dat je jouw favoriete band gaat missen? Er is genoeg tijd om te genieten van zowel muziek als eten. Kijk daarvoor even op de timetables via www.jonosh.nl/50jaar.