JONOSH 50 JAAR!

Na twee jaar wachten is het eindelijk zo ver! Dit weekend vieren we het 50 jarig jubileum van het mooiste plekje in de Peel: OJC Jonosh! Lees in deze post in het kort wat er dit weekend allemaal op de planning staat.

Vrijdag de 28e openen we op vertrouwde wijze om 20:00 uur. We hebben deze avond drie toffe bands op het programma staan: De Stekkers, The Glücks en Asbest Boys. Zij mogen dit mooie weekend knallend aftrappen.

Zaterdag de 29e ben je welkom vanaf 13:00 uur. Maar liefst 7 bands gaan ons mooie podium bestijgen: Switched Off, Free Dust, Speed Queen, Throwing Bricks, The Super Soakers, Afterpartees en Dyatlov. De eerste band begint om 16:00 uur. Daarnaast is er om 18:00 uur een frietkar zodat je met een gevulde maag de avond in kunt gaan.

Zondag 30 oktober zijn we ook weer om 13:00 uur open en deze middag staat de Jonosh reünie op het programma. Ook vandaag drie bandjes: Duffhues, Rex en Temple Fang! Om 18:00 uur kun je bij onze eigen Marjon heerlijke broodjes en soep halen.

Maar bovenal gaan we het samen ontzettend gezellig hebben, terugblikken op al die mooie decennia aan Jonosh geschiedenis. Oud voorzitters komen langs, we kijken naar films en beeld van vruuger en halen mooie herinneringen op.

We kijken er naar uit om jullie – oude, jonge, nieuwe en (on)bekenden – weer te zien. Wees welkom, voel je thuis en laten we er samen een prachtig weekend van maken.