Jonosh Kerstweek 2022 πŸŽ„ Jonosh top 200

Daar zit je dan, op je fiets in de vroege ochtendgloren. Je vraagt je af waarom…. waarom doe ik me dit aan. Dit heb ik in jaren niet gedaan. Maar dan komt al snel weer het besef. Het is top 200 tijd en ditmaal niet thuis op de bank al kijkend naar rare mensen die door een microfoon liggen te zeveren. nee, dit keer weer gewoon in Jonosh. en om 200 nummers op een dag aan te horen zal je toch vroeg in Jonosh moeten arriveren. Eenmaal aangekomen is alle ellende vergeten wanneer het eerste nummer door de sieraden ten gehoren wordt gebracht. Je weet dat de dag van de beste 200 nummers is begonnen.

Ik kan wel weer slap gaan zeveren over een 2053 bladzijde tellend regelboek, maar volgens mijn laatste info heeft dat boek nooit daadwerkelijk bestaan. Dat wil uiteraard niet zeggen dat het er nooit gaat komen, al schat ik die kans ook niet heel hoog in. Een 14 uur durende film met de complete uitleg over de top 200 bestaat er wel, al is deze, zoals Jonosh dat zo mooi kan zeggen, misplaatst. Kortom niemand weet waar die film is gebleven. Wat ik wel weet is hoe je moet stemmen en die regels zijn als volgt.

De regels voor het stemmen

Vanaf heden kun je stemmen voor de Jonosh top 200.
β€’ Leden mogen hun favoriete top 100 invullen waar 1 artiest maximaal 2 keer in voor mag komen, De top 20 van deze lijst zal worden meegeteld voor de Jonosh top 200. Maar 20 nummers insturen mag dus ook aangezien met de overige 80 nummers gewoon gedopeneerd worden in de prullemand.
β€’ Voor Niet-leden is dezelfde regel van toepassing alleen telt bij de Niet-Leden alleen de top 10 mee.
β€’ Stem lijsten vul je als volgt in:
1. Artiest – Nummer
2. Artiest – nummer
3. Artiest – nummer
4. Artiest – nummer, enz.
De volgorde is belangrijk, dus zet jouw nummer 1 ook daadwerkelijk op 1.

Jouw top opsturen

β€’ Stemmen kun je ingevuld insturen naar Nihielz@gmail.com of een privΓ©berichtje naar Nihielz Verstappen. Wil je jouw top 20/10 op papier inleveren bij de betreffende meneer Nihielz, dan mag dat uiteraard ook. Als je dan ook nog een duidelijk handschrift hebt wordt jouw top 20/10 gewoon meegeteld. Zo niet dan beland de complete lijst in de eerder genoemde prullemand.
β€’ Hoe sneller je jouw top inlevert hoe meer punten dit oplevert, dus wees er snel bij.
β€’ De uiterlijke inlever datum is zondag 18 december 2022.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1139548830099924/