UPDATE! CYMBALINE + MOUSELAB

De bandavond gaat niet meer door (lees hieronder waarom), maar onze resident DJ Loet neemt de avond over. We zijn geopend vanaf 20:00 uur, dus kom gezellig langs voor een drankje, een djensje en om er toch nog wat van te maken vanavond!

Eerder vandaag meldden we dat Cymbaline ziek thuis zit. In overleg met hen en MouseLab is besloten om deze bandavond te verplaatsen naar een andere datum. We vinden dit erg jammer, maar tegelijkertijd willen we de beste bandavond neerzetten: zowel voor het publiek als voor de bands die bij ons optreden. Dat betekend dat er vanavond geen optredens zullen zijn in Jonosh, maar het betekend ook dat onze programmering op volle toeren draait om zowel Cymbaline als MouseLab in de nabije toekomst in Jonosh te krijgen!

Bedankt voor jullie begrip en tot vanavond! 💪

Vanavond heeft twee wijzigingen: (1) Cymbaline is vanwege ziekte verhinderd en – om deze reden – (2) kun je vanavond gratis genieten van MouseLab. Lees verder voor meer informatie!


Helaas moeten we mededelen dat Cymbaline vanwege ziekte zijn verhinderd om vanavond op het mooie Jonosh podium op te treden. Door overmacht van de situatie kan het duo hun melancholische underground sound niet ten gehore brengen, maar niet getreurd: ze zullen zeker in de toekomst bij ons op de planken verschijnen. Voor nu: beterschap!

Mocht je nou denken: hè, daar gaan mijn plannen voor de avond. Dan zeggen wij: zeker niet! We hebben met het bestuur besloten vanavond de entreeprijs weg te laten. Dat betekend dat jij gratis kunt komen genieten van het toffe MouseLab! Zij komen je vermaken met een heerlijke experimentele soundscapes: een unieke combinatie van trip-hop, jazz, rock en ambient-noise, zorgt voor een muzikale beleving om niet snel te vergeten.

Check MouseLab op Instagram en dan zien wij jou vanavond!

MouseLab