Jonosh Top 200

De zon die schijnt, de lucht is blauw. Maar je ligt nu in de veelte vroege ochtend met je snufferd in een berg sneeuw tandjes te tuffen. Dit allemaal omdat je zojuist onderuit bent gegaan met je kater en je fiets. Je vraagt je af waarom…. waarom doe ik me dit aan. Maar dan komt al snel weer het besef. Het is Jonosh top 200 tijd en dat wil je natuurlijk vanaf nummer 200 meemaken. Dus een tripje met een kater en met gevaar voor eigen leven is dan een kleine moeite. Eenmaal aangekomen met je bebloed gezicht en kapotte knie, is alle ellende snel vergeten wanneer het eerste nummer door de sieraden ten gehoren wordt gebracht. Je weet dat de dag van de beste 200 nummers is begonnen. Nog een bijkomend voordeel: Je twee ontbrekende voortanden zitten niet meer in de weg wanneer je het flesje Dommelsch aan je lippen zet. perfecter wordt het niet.

Stemmen:
Ik kan wel weer slap gaan zeveren over een 2853 bladzijde tellend regelboek, maar volgens mijn laatste info heeft dat boek nooit daadwerkelijk bestaan. Dat wil uiteraard niet zeggen dat het er nooit gaat komen, al schat ik die kans ook niet heel hoog in. Een 14 uur durende film met de complete uitleg over de top 200 bestaat er wel, al is deze, zoals Jonosh dat zo mooi kan zeggen, misplaatst. Kortom niemand weet waar die film is gebleven. Wat ik wel weet is hoe je moet stemmen en die regels zijn als volgt.
DE REGELS VOOR HET STEMMEN:
Vanaf heden kun je stemmen voor de Jonosh top 200.
• Leden mogen hun favoriete top 100 invullen waar 1 artiest maximaal 2 keer in voor mag komen, De top 20 van deze lijst zal worden meegeteld voor de Jonosh top 200. Maar 20 nummers insturen mag dus ook aangezien met de overige 80 nummers gewoon gedopeneerd worden in de prullemand.
• Voor Niet-leden is dezelfde regel van toepassing alleen telt bij de Niet-Leden alleen de top 10 mee.
• Stem lijsten vul je als volgt in:
1. Artiest – Nummer
2. Artiest – nummer
3. Artiest – nummer
4. Artiest – nummer, enz.
De volgorde is belangrijk, dus zet jouw nummer 1 ook daadwerkelijk op 1.
• Stemmen kun je ingevuld insturen naar Nihielz@gmail.com of een privéberichtje naar Nihielz Verstappen, Wil je jou top 20/10 op papier inleveren bij de betreffende meneer Nihielz, dan mag dat uiteraard ook. Als je dan ook nog een duidelijk handschrift hebt wordt jouw top 20/10 gewoon meegeteld. Zo niet dan beland de complete lijst in de eerder genoemde prullemand.
• Hoe sneller je jouw top inlevert hoe meer punten dit oplevert, dus wees er snel bij.
• De uiterlijke inlever datum is donderdag 20 december 2023 om 23:59 uur.