Events

December 2022

vrijdag 23 december

โ–บ Kerstweek 2022 ๐ŸŽ… No Permission + Apertures


De kerst week gaan we aftrappen met deze twee bands!
ย 
Beeld je in: Vieze gitaren, lekkere grooves en een scala aan harde riffs die samen een muur van geluid vormen. Combineer deze elementen met de aardschuddende vocalen en oprechte teksten van vocalist Mees Stevens, en de uitkomst is No Permission.
ย 
Apertures is een nieuwe metallic hardcore band uit Eindhoven. Bestaand uit een drummer, bassist, en vocalist hebben ze een vette tracklist geรฏnspireerd door Spiritbox, Northlane, Alpha Wolf en Polaris. Eerste single t.b.a.
ย 
๐Ÿ•— 20:00 doors

zaterdag 24 december

โ–บ Kerstweek 2022 ๐ŸŽ„ Jonosh top 200

Daar zit je dan, op je fiets in de vroege ochtendgloren. Je vraagt je af waarom…. waarom doe ik me dit aan. Dit heb ik in jaren niet gedaan. Maar dan komt al snel weer het besef. Het is top 200 tijd en ditmaal niet thuis op de bank al kijkend naar rare mensen die door een microfoon liggen te zeveren. nee, dit keer weer gewoon in Jonosh. en om 200 nummers op een dag aan te horen zal je toch vroeg in Jonosh moeten arriveren. Eenmaal aangekomen is alle ellende vergeten wanneer het eerste nummer door de sieraden ten gehoren wordt gebracht. Je weet dat de dag van de beste 200 nummers is begonnen.
ย 
๐Ÿ•— 08:00 – 02:00 (ja, da’s in de ochtend tot in de nacht)
๐Ÿ”— https://www.jonosh.nl/archief/2022/jonosh-kerstweek-2022-jonosh-top-200/

zondag 25 december

โ–บ Kerstweek 2022 ๐ŸŽ… As-ge-gin-familie-het-dag

๐ŸŽต It’s the most wonderful time of the year ๐ŸŽต en dat ga je natuurlijk niet alleen vieren. Heb je jouw familie achtergelaten aan de andere kant van de wereld en kun je dit jaar niet terug? Is het kerstdiner elk jaar een groot drama en dat ga je nu een keer ontwijken? Kom naar Jonosh, je tweede familie.
ย 
๐Ÿ•— nader te bepalen

maandag 26 december

โ–บ Kerstweek 2022 ๐ŸŽ„ Bierendag

Na vorige keer jezelf voor genomen te hebben niet weer de lijst af te gaan werken, weten we allemaal wel dat je dat dit jaar gewoon weer gaat proberen. En zo hoort het ook, want het is de Jonosh Bierendag!
ย 
Vanaf ergens in de middag (tijd volgt) tot laat in de avond kun jij genieten van de heerlijkste, vieste, apartste, uniekste maar vooral GEZELLIGSTE biertjes!
ย 
Een werelds fenomeen waar je bij wilt zijn.
ย 
๐Ÿ•’ 15:00 uur vi va vatte

dinsdag 27 december

โ–บ Kerstweek 2022 ๐ŸŽ… Kledtdtdtdtjesdag en/of peelwandeling

Het bestuur is nog in conclaaf wat we deze dag precies gaan ondernemen, maar dat er kledtdtdtdtdtjes in Jonosh gedronken gaan worden is een zekerheid.
ย 
Je hebt de afgelopen dagen overleeft en je vraagt jezelf af: wat moet ik nou doen tot aan de jaarwisseling? Na slechts enkele microseconden hierover te hebben nagedacht weet je het: Jonosh! โ˜
ย 
๐Ÿ•— nader te bepalen

woensdag 28 december

โ–บ Kerstweek 2022 ๐ŸŽ„ Pubquiz

Je bent weer wat bijgekomen, een zwaar weekend (emotioneel en/of fysiek) heeft je gesloopt, maar je weet ook dat dinsdag de zwaarste dag was en dat betekend dat je woensdag er weer tegen aan kunt.
ย 
Traditiegetrouw kijken we elk jaar weer welk team De Slimste Jonoshganger zal zijn en na jaren online mogen we toch eindelijk weer op locatie de pubquiz houden. Dat betekend: tafeltjes gereed, stoeltjes aanschuiven, telefoons aan de kant en die breintjes lekker laten kraken ๐Ÿง 
ย 
๐Ÿ† ER VALT WAT TE WINNEN ๐Ÿ†
ย 
Schrijf je team in via: https://forms.gle/7EPodFzFVbyUNaGp6
INSCHRIJVING SLUIT NA 27 DECEMBER 23:59 UUR
ย 
๐Ÿ•— 20:00 deuren
๐Ÿ•˜ 21:00 start pubquiz

donderdag 29 december

โ–บ Kerstweek 2022 ๐ŸŽ… Karaoke


Ben jij het aanstormende talent wat we al die jaren over het hoofd hebben gezien (of over het oor hebben gehoord)? Met de ineenstorting van alle semi-relevante talentshows in Nederland, zijn we er achter gekomen dat de Jonosh Karaoke voortaan de plek is waar de pareltjes ontdekt worden.
ย 
Is jouw stem zo glibberig als een aal? Klinkt een kraai als niks vergeleken met jouw stem? Denken mensen dat ze een schuurmachine horen als je praat? Dan behoren jouw keelkreetjes thuis op het podium van Jonosh.
Vraag je nummertje aan, schrijf je in met je partner, en breng jouw vocale bevrediging ten gehore!
ย 
๐Ÿ•— 20:00 deuren
๐Ÿ•˜ 21:00 start karaoke

vrijdag 30 december

โ–บ Kerstweek 2022 ๐ŸŽ„ Bordspellendag

Gaat je hart kloppen van Carcassonne? Krijg je een fijn gevoel in je buik als je denkt aan Magic? Word je gelukkig van dobbelstenen? Gefeliciteerd: je bent een nerd! En nerds komen 30 december naar Jonosh voor het grootste spellenspektakel ter wereld:
ย 
DE BORDSPELLENDAG! ๐ŸŽฒ
ย 
Vanaf vroeg tot laat kun je allerlei spelletjes komen spelen. We hebben in Jonosh een prachtige collectie, maar neem vooral ook jouw eigen pareltjes mee. Voel je vrij om aan te schuiven ben vreemden, bij bekenden of om lekker te observeren.
ย 
๐Ÿ•— nader te bepalen (waarschijnlijk rond het middaguur)ย 

zaterdag 31 december

โ–บ Kerstweek 2022 ๐ŸŽ† Oud op Nieuw

Een avond om niet te vergeten. Samen, met elkaar, weer in Jonosh. Voel jullie allemaal welkom en laten we samen knallend het nieuwe jaar in gaan!
ย 

Jonosh zal deze avond thematisch omgedoopt worden (waar je jouw outfit natuurlijk op af mag stemmen) en o.a. resident DJs Len en Loet verzorgen deze avond oude, foute, nieuwe en verse hitjes. Voor degene die het nog in de Haas herinnerden: dat wou wel!ย 
ย 
๐Ÿ•— 20:00 deuren

Januari 2023

zondag 1 januari

โ–บ Kerstweek 2022 ๐Ÿ“ฝ Pyjamabioscoop

De kerstweek zit er weer bijna op en 2023 is begonnen. Op deze laatste vrije dag kun je compleet gaar en in je kloffie in Jonosh van de heerlijkste films genieten. Doe lekker je ding en kom vooral nagenieten van een prachtige week.

zaterdag 7 januari

๐Ÿ•บ Jeugdsoos

Jonosh is deze avond het toevluchtsoord voor alle groep 8ers uit Heusden.

vrijdag 20 januari

๐ŸŽธ Magic Tom & Yuri

Februari 2023

vrijdag 3 februari

๐ŸŽธ Zwartketterij + Demonizer

Maart 2023

zaterdag 18 maart

๐Ÿ•บ Jeugdsoos

Jonosh is deze avond het toevluchtsoord voor alle groep 8ers uit Heusden.

vrijdag 24 maart

๐Ÿ“€ TECHNONIGHT

Deze nacht draait het maar om รฉรฉn ding: beukende techno platen!

April 2023

zaterdag 15 april

๐Ÿ•บ Jeugdsoos

Jonosh is deze avond het toevluchtsoord voor alle groep 8ers uit Heusden.

Mei 2023

vrijdag 12 mei

๐ŸŽธSwell + support

Juni 2023

zaterdag 17 juni

๐Ÿ•บ Jeugdsoos

Jonosh is deze avond het toevluchtsoord voor alle groep 8ers uit Heusden.